Catalunya Diari

Demanen 12 anys de presó a un avi de Lleida per abusar sexualment de les seves dos netes durant 11 anys

Les menors van explicar els abusos al seu pare al gener de 2019 i els fets es jutjaran la setmana que ve a l'Audiència

Pla general de l'edifici dels jutjats de Lleida
Demanen 12 anys de presó a un avi de Lleida per abusar sexualment de les seves dos netes durant 11 anys | LleidaDiari.cat

Fiscalia demana 12 anys de presó per a un avi de Lleida que suposadament hauria abusat sexualment de les seves dos netes durant 11 anys. Segons l'escrit fiscal, l'home, de 72 anys va començar a abusar de la neta més gran l'any 2006, quan tenia 3 anys, ja que l'altra neta no va néixer fins al 2008.

En aquest sentit, s'apunta que l'acusat aprofitava que les nenes anaven a dinar diversos dies a la setmana a casa seva per fer-los-hi tocaments a tot el cos, particularment a les zones íntimes. Les nenes van explicar el que passava al seu pare el gener de 2019 i aleshores es van denunciar els fets i decretar una ordre d'allunyament. L'Audiència de Lleida jutjarà l'acusat dimecres 18 de novembre.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

El ministeri fiscal demana 6 anys de presó per cadascun dels delictes continuats d'abús sexual. Així mateix, també demana que l'home no es pugui acostar ni comunicar amb les menors durant 10 anys. Finalment, se sol·licita una indemnització de 50.000 euros per cadascuna de les menors.


Comentaris

envia el comentari