Catalunya Diari

Demanen sis anys de presó a un home acusat de convèncer una lleidatana de nou anys perquè li enviés fotografies nua

Els fets van tenir lloc el 2015, quan la mare de la menor va descobrir les imatges i la fiscalia considera els fets constitutius d'un delicte de corrupció de menors

La fiscalia demana sis anys de presó i sis anys més de llibertat vigilada a R. C. D., acusat de corrupció de menors. Els fets van tenir lloc l'any 2015, quan la mare d'una nena de nou anys va descobrir que la seva filla havia enviat dues fotografies de la part inferior del seu cos, nua, a l'acusat, a través de l'aplicació mòbil 'Hangouts'. La dona va trobar les imatges perquè la nena les enviava des del seu mòbil i aquestes es quedaven emmagatzemades en l'aplicació 'Picassa'. La mare va decidir contactar amb l'home fent-se passar per la seva filla i aquest li va demanar més fotografies.

Segons el ministeri públic, «l'acusat era plenament conscient de l'edat de la nena». A partir de la denúncia de la dona, la policia va entrar a casa de l'acusat i va trobar material informàtic en el qual hi havia una desena de fotografies de noies joves i converses amb elles de caràcter sexual, tot i que no es va poder determinar l'edat de les noies. Tampoc consta que l'acusat compartís aquest material amb terceres persones. El judici tindrà lloc el 17 de gener a l'Audiència de Lleida.


Comentaris

envia el comentari