Catalunya Diari

Demanen tres anys de presó pel treballador de l'institut Gili i Gaya per enviar fotos eròtiques

Va crear un grup de watsap amb noies de 15 i 16 anys anomenat 'Orgia'

Imatge de l'entrada de l'institut | LleidaDiari.cat

La fiscalia demana tres anys de presó per dos delictes contra la llibertat sexual al treballador de l'institut Gili i Gaya de Lleida acusat d'enviar fotos eròtiques a alumnes. Segons el ministeri públic, ho feia a través d'un grup de missatgeria al mòbil al qual havia anomenat 'Orgia' i que compartia amb una estudiant d'aquest institut de primer de Batxillerat, de 16 anys, i una altra de quart d'ESO, de 15.

Segons l'acusació, l'home, J. M. M. M., de 39 anys, enviava a les noies fotos d'ell nu, comentaris de caràcter sexual i insinuacions. La fiscalia sol·licita que, en cas de ser condemnat, se li imposin també dos anys de llibertat vigilada. Els fets van passar entre els anys 2016 i 2017.

L'acusat feia dotze anys que treballava com a monitor de biblioteca

Segons la fiscalia, l'acusat feia dotze anys que treballava com a monitor de biblioteca a l'institut Gili Gaya l'any 2018 i el van contractar com a auxiliar administratiu. Per la seva feina, recull l'escrit fiscal, coincidia amb moltes alumnes del centre menors d'edat, d'entre 15 i 16 anys, que anaven a la biblioteca. Segons l'acusació, l'acusat va crear un grup de WhatsApp amb diverses alumnes que tenia com a finalitat l'intercanvi de llibres. Tot i això, al cap de poc temps, l'home va canviar el nom del grup a 'Orgia' i hi va col·locar una fotografia de contingut explícitament sexual d'un noi i tres noies.

El 6 d'agost de 2017, continua la qualificació, l'acusat va enviar un missatge per Instagram a una de les alumnes del centre a qui veia habitualment per la biblioteca en què li deia 'estàs molt sexi' i li preguntava 'qui li havia fet la foto' per després comentar-li que 'quina llàstima que no pogués ser-hi'. A més, li va enviar una fotografia en què se li podia veure amb el penis en erecció sota el pantaló, que s'havia fet a la mateixa biblioteca del centre.

Aquesta conducta es repetia amb altres alumnes menors d'edat

Segons la fiscalia, aquesta conducta es repetia amb altres alumnes menors d'edat. A una noia de 15 anys, per exemple, el 29 d'agost de 2016, li va enviar una fotografia del que semblava el seu penis amb una espelma i un text que deia "aquí tens el teu regal, l'any que ve més gran si vols".

Al WhatsApp del grup va enviar també una fotografia amb el seu membre amb el text «què us sembla? Si penso en vosaltres creix més» i altres comentaris de caràcter sexual. Concretament, a la menor de 15 anys, li escrivia coses com «imagineu-vos què passaria si m'enviéssiu fotos dels vostres pits» i els hi feia insinuacions per si volien quedar amb ell o anar a casa seva.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari