Catalunya Diari

Un home marroquí i pare de 9 fills denuncia la seva dona després d'assabentar-se que és estèril

La parella estava casada des de feia més de 35 anys
El hombre fue al urólogo y descubrió que durante toda su vida no había podido tener hijos
L'home va anar a l'uròleg i va descobrir que era estèril. | Contacto.hoy

Un home marroquí i pare de 9 fills ha denunciat a la seva dona després d'assabentar-se que ha sigut estèril durant tota la seva vida. Així doncs, l'home ha acabat denunciant la dona amb qui feia 35 anys que estava casat per un delicte d'adulteri. Tanmateix, li ha demanat el divorci. 

 

I és que, al Marroc, on viu la parella, l'adulteri és un delicte penat per llei, amb la qual cosa la dona podria arribar a ser condemnada. A més, i segons informen diverses fonts locals, l'home també hauria interposat la denúncia amb l'objectiu de desentendre's de la tutela dels nens.

  

 

 

Després de 35 anys, descobreix que els 9 fills no són seus

Segons sembla, l'home —un professor d'una rica regió al nord de Rabat, capital del Marroc— va anar a l'uròleg perquè li examinés una espècie de marca, com la que deixa la varicel·la, que hauria tingut durant tota la vida al testicle dret. No obstant això, com que mai li havia ocasionat cap problema ni malestar no havia anat al metge. 

 

Així doncs, l'uròleg va realitzar-li les proves pertinents, les quals van determinar que l'home era estèril. A més, el metge va arribar a assegurar-li que el motiu de la seva infertilitat estava vinculat, amb tota seguretat, al quist testicular que l'havia acompanyat tota la vida. 

 

Davant aquesta notícia, l'home es va adonar que era impossible que la seva dona hagués tingut els nou fills amb ell. Per aquest motiu, l'home va interposar una denúncia contra la seva dona i va sol·licitar el divorci. 

 

Un delicte penat a molts països islàmics 

Cal tenir en compte, que en molts dels països dominats per l'islam, s'estableixen condemnes per adulteri, ja que, segons recull el seu codi penal, constitueix un delicte. Pel que fa al Marroc, la condemna per aquest delicte pot ser d'un a dos anys, sempre que el cònjuge denunciï la seva parella, segons el mitjà 'M'sud'.

 

No obstant això, en molts altres països també islàmics el delicte funciona d'una altra forma. Per exemple, a Tunísia s'estableixen penes de fins a cinc anys, a Egipte la condemna canvia si és per a un home o per a una dona i només es considera delicte si es comet la infidelitat al domicili conjugal. Altres països consideren l'adulteri un crim contra la moral pública i es persegueix d'ofici.

 

 Comentaris

envia el comentari