Catalunya Diari

Denunciada a Lleida per tenir el volum de la televisió molt elevat

La Guàrdia Urbana ha actuat aquesta passada matinada en altres aldarulls veïnals

Imatge d'una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida
Els agents de la Guàrdia Urbana van denunciar l'home | LleidaDiari.cat

Una patrulla de la Guàrdia Urbana ha anat aquesta passada matinada al carrer Templers de Lleida en rebre un avís de molèsties per sorolls en un habitatge.

Els agents han comprovat que se sentia un televisor a un volum molt elevat, han identificat la dona responsable del pis, una jove de 26 anys i nascuda a Romania, i l'han denunciat per ocasionar molèsties al veïnat.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Altres incidències veïnals de la darrera nit

Poc després, a les 2.10 hores, al mateix lloc, els agents han comprovat que des del carrer se sentia música a un volum molt elevat. Al pis han identificat un home, de 37 anys i nascut a Romania, que també viu en aquest domicili, el qual ha explicat que feia una reunió amb uns amics, i l'han denunciat per ocasionar molèsties no respectant el descans veïnal.

Paral·lelament, a les 3.10 hores, els agents han comprovat de nou que es produïen molèsties atès que se sentia música a un volum molt elevat, crits i xivarri de gent. Els agents han denunciat de nou l'home responsable del pis per no respectar el descans veïnal. Per última, aquesta passada matinada una patrulla ha anat al passeig de Ronda en rebre un avís de molèsties ocasionades per una festa en un habitatge. Els agents han comprovat aquestes molèsties, han identificat el jove responsable del pis, nascut a Mèxic, i l'han denunciat per ocasionar molèsties no respectant el descans veïnal.


Comentaris

envia el comentari