Catalunya Diari

Denunciada la propietària d'un bar a Lleida que estava obert amb 7 clients consumint a l'interior

Des de finals d'estiu, els mossos han aixecat deu actes més al responsable d'aquest establiment

Imatge d'arxiu d'un bar
Denunciada la propietària d'un bar a Lleida que estava obert amb set clients consumint a l'interior | Pixabay

Els Mossos d'Esquadra van denunciar dissabte passat vuit persones d'entre 29 i 57 anys per incompliment de la resolució en mesures de protecció de la salut pública. Els fets van tenir lloc a les nou del vespre quan es va alertar a la policia que un bar, situat al carrer Comtes d'Urgell de Lleida, estava obert al públic.

Quan hi van arribar, els agents van veure que el local tenia la reixa mig oberta i a dins van comprovar que la televisió i la música estaven funcionant. A banda de la responsable del bar, hi havia 7 clients consumit begudes alcohòliques, fumant i sense utilitzar mascaretes ni respectant les distàncies de seguretat.

Davant els fets, els mossos van aixecar acta a la propietària i als 7 clients per incompliment de les noves mesures adoptades des del 15 d'octubre en matèria de salut pública per la contenció del brot epidèmic de covid-19 a Catalunya i a la propietària també per permetre fumar a l'interior. Es dona el cas que des de finals d'estiu, en el mateix local s'han aixecat 10 actes més: 6 per incompliments de les normes de prevenció covid, 2 per permetre fumar a l'establiment, i 2 més per permetre el consum de begudes a la via pública.

Lleida registra 179 nous positius per la Covid i augmenta el risc de rebrot

A la regió sanitària de Lleida, hi ha acumulats 13.289 casos confirmats per PCR o antígens, 179 més que el dia anterior. Són 13.971 si es tenen en compte totes les proves. Un total de 316 persones han mort per coronavirus des de l'inici de la pandèmia, les mateixes que en l'últim balanç.  Pel que fa al risc de rebrot, puja 37 punts i se situa en 477, per sobre del registrat la setmana anterior (349). La velocitat de propagació es manté en l'1,39, mentre que la setmana anterior era d'1,58. La taxa de confirmats per PCR està en 206,85 per cada 100.000 habitants. Hi ha 48 pacients ingressats (+3), 9 dels quals a l'UCI (-1).


Comentaris

envia el comentari