Catalunya Diari

Denunciat per caçar amb un sistema prohibit fins a 33 tords a la Noguera

A les Garrigues també han denunciat a tres persones per no recollir els cartutxos del terra a les àrees privades de caça

Els Agents Rurals han realitzat aquest passat cap de setmana diferents serveis d'antifurtivisme a la demarcació de Lleida fent especial atenció a les zones on hi ha la caça del tord, actualment en períodes de migració de les zones més hivernals del Nord.

En aquest sentit, membres del Grup Especial de Verins i Antifurtivisme (GEVA) van enxampar in fraganti un furtiu del tord a Algerri (Noguera) mentre usava un reclam electrònic. Se li va comissar l'aparell, l'escopeta de caça i els 33 tords que havia caçat. Paral·lelament, s'ha denunciat una altra persona a l'Albi (Garrigues) pel mateix fet. L'ús d'aquests aparells és prohibit per la Llei de Protecció dels animals, ja que facilita la captura dels exemplars en enganyar-los.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Denunciats per no recollir els cartutxos del terra

Per últim, a les Garrigues també han denunciat a tres persones per no recollir els cartutxos del terra a les àrees privades de caça de Cervià de les Garrigues i el Vilosell, que a banda de ser infracció de la normativa de caça, genera contaminació al medi natural.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari