Catalunya Diari

Denunciat un home a Lleida per robar un abric de 170 euros

El va furtar d'una botiga de l'Eix Comercial

Un ciutadà va requerir una patrulla el passat dia 12 de gener a les 11.20 hores del matí al carrer Carme de Lleida perquè havia vist un individu de què tenia coneixement que era l'autor d'un furt en una botiga de l'Eix Comercial, situada a la plaça Paeria. Tot seguit, els agents van localitzar a la plaça del Dipòsit aquest individu, de 41 anys, i van comprovar que portava una bossa dins la qual hi havia un abric d'una altra botiga de l'eix comercial, situada al carrer Carme, el qual portava l'etiqueta amb un valor d'uns 170 euros. 

Posteriorment un responsable d'aquesta botiga va confirmar que aquest abric havia estat furtat a la seva botiga. Els agents de la Guàrdia Urbana de Lleida van comprovar també que aquest individu era l'autor del furt de quatre jaquetes de la botiga de la plaça de la Paeria, valorades en uns 300 euros. Davant aquests fets, els agents van iniciar les diligències corresponents per aquests delictes lleus de furt.

Altres tasques de la Urbana de Lleida en els darrers dies

Una patrulla de la Guàrdia Urbana es van dirigir el passat dia 9 de gener al carrer Parc de Lleida en rebre un avís d’un ciutadà que observa un home escalant per la façana de l’immoble per accedir al balcó del segon pis i escolta forts cops. Els agents en arribar al lloc observen un individu que es troba a la part posterior de l’immoble en una terrassa del segon pis i que està intentant accedir al tercer pis, moment en què els agents l’han fet baixar i han identificat a S.D., de 41 anys, nascut a Mali i sense domicili conegut, que ha manifestat de forma voluntària que ha entrat als pisos per robar coure.

Els agents de la Urbana van fer una inspecció ocular dels pisos comprovant que la porta del primer pis aquesta forçada i un vidre d’accés a la cuina trencat. Davant els fets, els agents el van detenir com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força, iniciant seguidament les diligències judicials. Així mateix, es van iniciar les gestions per localitzar els propietaris dels pisos informant-los dels fets succeïts.


Comentaris

envia el comentari