Catalunya Diari

Denunciat a Lleida per capturar tres truites en una zona de pesca sense mort

També han denunciat a dos pescadors i els han fet els corresponents comisos a l'estany d'Ivars i Vila-sana

Els Agents Rurals han efectuat en les darreres hores una denúncia a un furtiu que pescava amb esquer no autoritzat i havia sacrificat tres truites en una zona de pesca lliure sense mort. Davant els fets, els agents han fet comís de la canya i les truites. D'altra banda, també en les darreres hores, els Agents Rurals han denunciat a dos pescadors i els han fet els corresponents comisos a l'estany d'Ivars i Vila-sana.

Altres comisos a pescadors furtius

Els Agents Rurals van denunciar el passat estiu a tres pescadors furtius en una zona de pesca controlada a la localitat lleidatana d'Alfarràs. Segons han informat els Agents Rurals, els denunciats no duien ni llicència de pesca, ni permís de la zona. A més pescaven en una zona prohibida tot i estar senyalitzada la prohibició de fer-ho. 

És per això que, durant aquest servei, comissem tres canyes.Paral·lelament, els Agents Rurals han inspeccionat també el passat cap de setmana a quatre caçadors al terme municipal de Puiggròs. En aquest cas van tramitar dues denúncies per caçar conills en època de veda i dues denúncies més per no recollir les beines dels cartutxos. Finalment, van comissar les armes utilitzades i la caça obtinguda.

D'altra banda, una de les actuacions més espectaculars dutes a terme pels Agents Rurals va tenir lloc l'any passat quan van interceptar dos pescadors furtius de nacionalitat romanesa dins el refugi de fauna salvatge d'Utxesa. Havien pescat més de 400 peixos entre carpes i silurs, i col·locat més d'un quilòmetre de xarxa. Els fets van tenir lloc el mes de febrer del 2018, quan Agents Rurals van detectar dues furgonetes amagades a prop del refugi de pesca situat al paratge de la Figuereta, a la Reserva Natural de Fauna Salvatge d'Utxesa (Sarroca de Lleida). Per aquest motiu, es va organitzar un servei de vigilància amb el suport del Cos de Mossos d'Esquadra.

Fruit d'aquest servei, es van localitzar dos individus amb una barca de rems, els quals es van donar a la fuga per dins el canyissar, tot i que van ser interceptats posteriorment quan es disposaven a abandonar l'indret amb les furgonetes. Durant la localització dels furtius també es va observar que hi havia diverses xarxes dins l'embassament.


Comentaris

envia el comentari