Catalunya Diari

Denunciat a Lleida per utilitzar una fotocòpia per estacionar a la zona de minusvàlids

El turisme estava estacionat al carrer Corregidor Escofet

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va observar la setmana passada un vehicle estacionat al carrer Corregidor Escofet de Lleida a la zona reservada per a persones amb disminució que tenia posada una targeta que semblava falsificada. Mentre els agents estaven al lloc, van veure sortir d’un bar pròxim un individu que es va apropar i volia retirar el vehicle del lloc.

Els agents el van requerir perquè mostrés la targeta la qual va resultar ser una fotocòpia que estava a nom d’una dona, la qual segons va reconèixer ell no coneix. Davant aquests fets, els agents van comissar aquesta targeta i van fer les denúncies corresponents per estacionar en zona reservada a minusvàlids i per fer un mal ús d’una targeta d’autorització d’estacionament per a persones amb disminució. 


Comentaris
Alex R
Desgraciadament és una pràctica bastant habitual coses d'aquest estil, he arribat a veure en un supermercat a Andorra, tinc fotos d'un cotxe d'espanya amb una targeta de permís d'infermer per visita domiciliaria amb el número de col.legiat i per si no hi havia prou caducada, del col.legi d'infermers de Barcelona. Estem envoltats de gent sense sentiments, ni educació.

envia el comentari