Catalunya Diari

Denunciat el propietari d'un local a Lleida per fer obres passada la mitjanit

Els veïns es van queixar pels sorolls que ocasionava

Una patrulla de la Guàrdia Urbana ha anat a les 00.05 hores d'aquesta nit a l’avinguda de Barcelona de Lleida en rebre un avís de molèsties ocasionades per sorolls d’uns treballs en un local comercial. Un cop al lloc, els agents han comprovat les molèsties ocasionades pels sorolls i vibracions de les màquines utilitzades als treballs, han identificat el responsable de l’obra i l’han denunciat per ocasionar molèsties pertorbant el descans veïnal.

 

D'altra banda, també durant aquesta nit,, una patrulla ha anat al carrer Anselm Clavé de Lleida en rebre un avís de molèsties ocasionades per una festa en un habitatge. Els agents han comprovat les molèsties, ja que se sentia molt xivarri i música a l’interior del pis. Un cop han identificat la persona responsable del pis l’han denunciat per no respectar el descans veïnal.

 

Altres actuacions durant aquesta setmana de la Guàrdia Urbana a Lleida

La matinada del dimarts al dimecres,  passades les 3.00 hores de la matinada una patrulla de la Guàrdia Urbana s’ha dirigit a l’avinguda Madrid de Lleida en rebre un avís d’un veí que escoltava el soroll d’una alarma i que aixecaven la reixa d’un establiment d’oci. En arribar al lloc els agents han comprovat que també hi havia la presència d’una patrulla del cos de Mossos d’Esquadra. El testimoni ha facilitat la descripció física dels dos joves que sortien corrent de l’interior del local.

 

Seguidament les patrulles de Mossos i Guàrdia Urbana han efectuat una recerca per la zona i s’ha observat dos joves que coincidien amb la descripció donada procedint a aturar-los.Tot seguit s’ha donat avís al propietari de l’establiment que ha visionat les càmeres de seguretat del local i s’ha confirmat que els dos joves eren el que estaven a l’interior del local. Així mateix, s’ha localitzat un vehicle al carrer Ramon Soldevila, amb el vidre trencat i l’interior remenat. Davant això, els agents han detingut als identificats com A.B., de 18 anys, nascut a Marroc, i a A.T.M., de 17 anys, nascut a Romania, ambdós veïns de Lleida, com a presumptes autors dels delictes de robatori amb força, i robatori amb força interior de vehicle, iniciant les diligències judicials corresponents.Comentaris

envia el comentari