Catalunya Diari

Denunciat un veí de Lleida per conduir begut i atropellar una dona

L'home va donar positiu amb 0,81 mg/l i tenia el permís de conduir retirat per manca de tots els punts

La Guàrdia Urbana de Lleida ha denunciat un veí de Lleida de 56 anys, originari de Romania, per haver atropellat una dona que va resultar ferida lleument aquest dimarts a dos quarts d'onze de la nit al carrer Baró de Maials.

L'home presentava símptomes evidents d'anar begut i després de fer-li la prova va donar un resultat positiu de 0,81 mg/l d'aire aspirat. Així mateix, els agents van comprovar que tenia el carnet de conduir retirat per manca total dels punts. El cotxe del denunciat va ser retirat per la grua i traslladat al dipòsit de vehicles municipal.

Casos semblants a Lleida

Un turisme marca Mercedes va col·lidir el passat mes de maig del 20018 per darrere amb un turisme marca Kia a l'avinguda de Victoriano Muñoz de Lleida, en el tram pròxim a l'avinguda de Tarradellas. Com a conseqüència de l'accident el conductor i la passatgera del turisme Kia van resultar ferits lleument.

Els agents van identificar el conductor del turisme Mercedes, de 66 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida, i en observar que presentava símptomes clars de trobar-se sota l'efecte de begudes alcohòliques el van requerir perquè fes la prova d'alcoholèmia. Aquesta prova va donar un resultat positiu de 0,76 mg/l i els agents van fer la denúncia i les diligències penals corresponents per conduir sota l'efecte de l'alcohol.

 

Altres actuacions de la Urbana aquesta setmana a Lleida

Un ciutadà va requerir una patrulla el passat dia 12 de gener a les 11.20 hores del matí al carrer Carme de Lleida perquè havia vist un individu de què tenia coneixement que era l'autor d'un furt en una botiga de l'Eix Comercial, situada a la plaça Paeria. Tot seguit, els agents van localitzar a la plaça del Dipòsit aquest individu, de 41 anys, i van comprovar que portava una bossa dins la qual hi havia un abric d'una altra botiga de l'eix comercial, situada al carrer Carme, el qual portava l'etiqueta amb un valor d'uns 170 euros.

Posteriorment un responsable d'aquesta botiga va confirmar que aquest abric havia estat furtat a la seva botiga. Els agents de la Guàrdia Urbana de Lleida van comprovar també que aquest individu era l'autor del furt de quatre jaquetes de la botiga de la plaça de la Paeria, valorades en uns 300 euros. Davant aquests fets, els agents van iniciar les diligències corresponents per aquests delictes lleus de furt.

  


Comentaris

envia el comentari