Catalunya Diari

Denunciats dos joves a Lleida per conduir beguts i provocar accidents de trànsit

A un d'ells no li constava vigent el permís de conduir a causa d'una suspensió judicial

Un turisme va topar aquest passat diumenge amb dues furgonetes estacionades al carrer Tarragona de Lleida, als quals va ocasionar danys materials. Una patrulla de la Guàrdia Urbana va identificar aquest conductor, de 25 anys, nascut a Romania i veí de Lleida, i va observar que presentava símptomes de trobar-se sota l'efecte de begudes alcohòliques. Els agents el van requerir perquè fes la prova d'alcoholèmia que va donar un resultat positiu d'1,21 mg/l. Tot seguit, van fer la denúncia i les diligències penals corresponents i van traslladar el vehicle al dipòsit municipal.

Paral·lelament, el dia 2 a les 4.55 hores de la matinada, un altre turisme va topar amb un cotxe estacionat al carrer d'Ivars d'Urgell de Lleida, lloc pròxim a una discoteca. Un cop al lloc, els agents van identificar el conductor, de 26 anys i de nacionalitat espanyola, el qual presentava

  

En aquest sentit, els agents van comprovar que no li constava vigent el permís de conduir a causa d'una suspensió judicial. Aquest conductor va realitzar la prova d'alcoholèmia i aquesta va donar un resultat positiu de 0,49 mg/l. Els agents van fer les denúncies i les diligències penals corresponents per conduir sense tenir vigent el permís i per fer-ho sota els efectes de begudes alcohòliques amb accident de trànsit i van traslladar el vehicle al dipòsit municipal.


Comentaris

envia el comentari