Catalunya Diari

Denunciats per fer una festa en un pis a Lleida, molestar els veïns i no respectar els agents

Els fets van tenir lloc en un immoble del carrer del Nord

Imatge d'arxiu d'una patrulla de la Guàrdia Urbana de LLeida fent una vigilància per la ciutat.
Imatge d'arxiu d'una patrulla de la Guàrdia Urbana de LLeida fent una vigilància per la ciutat. | LleidaDiari.cat

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar la matinada de diumenge al carrer Nord de Lleida en rebre un avís de molèsties ocasionades per una festa en un habitatge.

Els agents van comprovar les molèsties de música i crits i va obrir la porta una jove que va manifestar que feien una festa i es va negar a identificar-se amb una actitud despectiva vers els agents. Després va sortir per parlar amb els agents també una altra jove, la propietària del pis, de 27 anys i nascuda a Hondures, que va confirmar que feien una festa i que no volia aturar les molèsties als veïns.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Van fer cas a les indicacions dels agents de posar-se la mascareta i mantenir la distància

Finalment també es va identificar l'altra jove, de 30 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Lleida. Tampoc van fer cas a les indicacions dels agents de posar-se la mascareta i mantenir la distància de seguretat amb els agents. Els agents van denunciar la responsable del pis per ocasionar molèsties al veïnat no respectant el descans veïnal i a l'altra dona per manca de respecte vers els agents. També els hi van fer a les dues dones les actes per infracció per incomplir les mesures cautelars amb relació al decret de l'estat d'alarma.


Comentaris

envia el comentari