Catalunya Diari

Denunciats dos gimnasos de Lleida per no respectar les restriccions del tram 1 de la desescalada

Els Mossos també han denunciat una marisqueria de la ciutat que tenia taules amb més persones de les permeses

Sala de musculació de Zona Fitness
Sala de musculació de Zona Fitness. | Àngel Ullate

Els Mossos d'Esquadrahan denunciat dos gimnasos de Lleida per incomplir la normativa que prohibeix que els usuaris utilitzin els vestuaris. Actualment, només poden fer ús dels vestuaris d'aquests equipaments aquelles persones que, prèvia reserva, han utilitzat la piscina que hi ha a la instal·lació. En ambdós casos, la policia ha detectat que persones que no eren usuàries de la piscina també estaven fent ús dels vestuaris. Cal recordar que en el tram 1 del pla de desescalada s'ha permès de nou la reobertura dels gimnasos, però no dels vestuaris del centre esportiu. En aquest sentit, només aquelles persones que fan ús de la piscina, poden accedir a la zona de vestuaris.
 
 

▶️ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 
 
Els gimnasos són un dels sectors afectats per la pandèmia de la Covid-19 i és per això que durant els tancaments dels equipaments, sempre han demanat poder obrir els centres, ja que es consideren un servei de primera necessitat per a la ciutadania. Els centres esportius no volen emmarcar-se en el sector de l'oci, sinó en el de la salut. No obstant això, les últimes restriccions imposades pel Govern de la Generalitat afecten als als gimnasos, de la mateixa forma que ho feien per la restauració, els cinemes i els teatres.
 
 
 
La policia catalana no només ha sancionat a dos gimnasos de Lleida, sinó que també ha denunciat una marisqueria de la capital del Segrià en la qual hi havia taules amb més persones de les autoritzades per les restriccions per la Covid-19. Si no es dona una situació de reincidència, les infraccions són de caràcter lleu i poden comportar multes d'entre 500 i 3.000 euros.

Comentaris

envia el comentari