Catalunya Diari

Denuncien dues persones que caçaven ocells amb estris prohibits a Corbins

En el moment de l’actuació policial havien capturat una cadernera (Carduelis carduelis)

Imatge d'algunes d'unes eines utilitzades per a caçar de forma il·legal ocells
Els Mossos d’Esquadra denuncien dues persones que caçaven ocells amb estris prohibits a Corbins | LleidaDiari.cat

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat Regional de Medi Ambient (URMA) de Ponent van denunciar dimecres passat dos veïns de Balaguer (Noguera), per capturar ocells fringíl·lids amb arts prohibides.

Fruit dels controls que realitzen agents de l'URMA al medi rural, el passat dimecres van detectar, al terme municipal de Corbins, dues persones que caçaven ocells fent ús de vesc. Amb aquesta matèria molt apegalosa, havien untat vímets per capturat els fringíl·lids que s'hi quedaven enganxats. En el moment de l'actuació policial havien capturat una cadernera (Carduelis carduelis), la qual va poder ser alliberada al mateix lloc. A més, els agents van comissar 70 vímets i 2 tubs de vesc. Caçar utilitzant el vesc és una infracció greu a la Llei de Protecció dels animals i pot arribar a constituir un delicte relatiu a la protecció de la flora i fauna, ja que es tracta d'un mètode no selectiu de caça.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!


Comentaris

envia el comentari