Catalunya Diari

Denuncien un jove de 18 anys per conduir de manera temerària per Lleida i fugir dels agents

Va reconèixer que no tenia el carnet de conduir

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va observar un turisme la matinada de diumenge que circulava amb la música a un volum molt elevat per l’avinguda de Balmes i a l’avinguda de Prat de la Riba de Lleida van fer indicacions al conductor perquè s’aturés, però aquest va fer cas omís, va accelerar de manera sobtada i va fugir a molta velocitat.

Durant el recorregut de la fugida, aquest conductor va circular de manera temerària sense respectar semàfors ni senyals, circulant en direcció contrària i obligant a altres conductors a fer maniobres brusques per evitar col·lidir amb ell. En el seu recorregut, al carrer Penedès, va topar amb una tanca metàl·lica de senyalització, la qual va arrossegar uns metres. 

Finalment el van poder aturar al carrer Sabadell i van fer sortir el conductor, un jove de divuit anys i de nacionalitat espanyola, el qual en ser requerit pel motiu de la fugida va reconèixer que no tenia permís de conduir tot i que tenia llicència de conducció de ciclomotors. Tot seguit, els agents el van requerir perquè fes la prova d’alcoholèmia, que va donar un resultat positiu de 0,38 mg/l. Davant els fets, els agents van fer les denúncies i les diligències penals per conducció temerària, alcoholèmia i l’accident de trànsit.


Comentaris

envia el comentari