Denuncien l'aparició de retrovisors trencats en cotxes estacionats per la zona del Clot de les Granotes de Lleida

A principis d'any van aparèixer danys en una vintena de cotxes d'un pàrquing

Veïns de la zona del Clot de les Granotes de Lleida estan patint en els darrers dies actes vandàlics arran dels quals apareixen retrovisors de cotxes estacionats en aquesta zona trencats. Segons han denunciat a través de La Veu de Lleida, no és la primera vegada que passa, ja que unes setmanes endarrere una fila sencera de turismes estacionals a Balàfia van patir els mateixos desperfectes.

 

Tal com explica la persona que fa pública la denúncia, «a la meva família portem comptabilitzats cinc retrovisors trencats en els nostres vehicles en pocs anys en aquesta mateixa zona». «L'incivisme a Lleida actualment està passant per la seva època daurada», conclou.

 

Per la seva part, els Mossos d'Esquadra han explicat a LleidaDiari.cat que, per al moment, no està oberta cap investigació al respecte. Cal recordar que a principis d'aquest any un altre acte vandàlic va fer saltar totes les alarmes a la ciutat. En aquest cas, les víctimes van ser els propietaris d'una vintena de vehicles estacionats en un pàrquing soterrat de Lleida.Comentaris

envia el comentari