Catalunya Diari

Denuncien la propietària d'un gos de raça perillosa per mossegar un altre animal, anar sense lligar i no tenir la documentació

L'amo del gos afectat va avisar els agents

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar al parc Santa Cecília de Lleida en rebre un avís d'un gos de raça perillosa que havia mossegat a un altre gos. Un cop al lloc, un ciutadà, que presentava una petita ferida en una mà, va denunciar als agents que un gos de raça perillosa que anava solt i sense morrió havia mossegat el seu gos, de mida mitjana, i quan havia intentat aturar-lo li havia ocasionat alguna lesió a la mà. Al lloc es trobava aquest gos de raça American Stanford amb la seva propietària, una jove de 21 anys. 

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu | Cedida

Els agents li van requerir la documentació del gos però va reconèixer que no en tenia cap. Tot seguit, els agents van fer les denúncies corresponents per portar el gos sense lligar i sense morrió, per no tenir xip identificatiu ni estar inscrit al cens municipal i per no tenir la documentació obligatòria per aquests tipus de gossos, la llicència i l'assegurança. Finalment es va comissar aquest gos per traslladar-lo a la canera municipal.


Comentaris

envia el comentari