Catalunya Diari

Busquen una noia de 18 anys desapareguda a Barcelona

La jove, de nacionalitat peruana, porta desapareguda des del passat 16 de gener
La noia desapareguda té 18 anys, cabell llarg ulls negres, mesura 1,55 metres i pesa 50 quilos | Twitter

Una noia de 18 anys va desaparèixer el passat 16 de gener a Barcelona. Stephanny Pamela de la Cruz Calderón mesura 1,55 metres d’estatura, pesa 50 quilos, té el cabell llis, els ulls negres i la pell blanca, tal com la descriuen al cartell de cerca de ‘Sos Desaparecidos’ que ha començat a circular ja a les xarxes socials.

 

La jove, de nacionalitat peruana i només 18 anys, va desaparèixer el 16 de gener i ja s’ha iniciat una cerca per trobar-la. La família ha demanat col·laboració ciutadana per tal de trobar pistes que ajuden a saber on és la noia.

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Avui mateix s'ha realitzat una concentració a les 13.00 hores a la plaça Llucmajor de Barcelona per continuar amb la cerca de Stephanny Pamela de la Cruz Calderón, ja que la família esta demanant tota la participació possible.

 

 

Localitzen un jove de 26 anys al Garraf

Kevin Moreno Redondo és un jove de 26 anys que va desaparèixer el passat dimarts, 1 de gener, a Sant Pere de Ribes, a la comarca del GarrafSegons va indicar la seva família a les xarxes socials, Redondo va ser vist per darrer cop sortint de casa seva, i des de llavors no es va saber res sobre el seu parador. Afortunadament el jove, que fa uns 175 centímetres, i pesa al voltant de 68 quilos, es va posar en contacte amb la seva mare el passat dijous, 3 de gener, per tranquil·litzar-la. 

 

 

En el moment que se li va perdre la pista, portava un anorac amb una butxaca davantera de camuflatge. La seva família es va mostrar especialment preocupada, ja que Redondo té un trastorn bipolar pel qual no rep la medicació necessària. És per això que van demanar a qualsevol persona que pugui aportar informacions sobre el seu parador que es posi en contacte amb la Policia Local, els Mossos d'Esquadra, o directament amb els familiars.

 Comentaris

envia el comentari