Catalunya Diari

Desapareix una nena de 13 anys de Figueres

Busquen la nena des del passat dimarts

Aya Ourch, la menor d'edat desapareguda a Figueres el 2 de juny de 2020.
Aya Ourch, la menor d'edat desapareguda a Figueres el 2 de juny de 2020. | Cedida

Una nena de 13 anys de Figueres, a l'Alt Empordà, està desapareguda des del passat dimarts, dia 2 de juny. Es tracta d'Aya Ourch, una menor d'edat de la qual fa tres dies que la seva família no sap res i ja se n'ha denunciat la desaparició a les autoritats policials. La nena mesura 1,59 metres, té el cabell arrissat i de color castany, els ulls marrons i, en el moment en què va desaparèixer, duia un xandall negre i una dessuadora blanca. Des de l'Associació SOS Desaparecidos han difós un cartell a través de les xarxes socials per tal que arribi al màxim de gent possible i poder localitzar la menor.

La Guàrdia Civil també ha compartit el cartell a les xarxes socials:

Un camioner detingut a l'Alt Empordà

En un altre ordre de coses, però encara a la comarca de l'Alt Empordà, els Mossos d'Esquadra de trànsit han detingut un camioner de 37 anys i nacionalitat romanesa per un delicte de falsificació de document públic. Els agents van enxampar el conductor durant un control de trànsit a l'AP-7 a l'alçada de la Jonquera el passat 30 de maig. Cap a la una de la matinada, van detectar el camió circulant molt ràpid i van veure que el conductor no portat el cinturó de seguretat posat. Els Mossos el van aturar i van denunciar el conductor per no fer ús del cinturó. En fer una inspecció més exhaustiva del camió van observar que el disc tacògraf presentava alguna irregularitat en els temps de descans.

Quan els Mossos li van demanar explicacions sobre les possibles manipulacions del disc, el camioner els va manifestar que portava enganxat a la roda un imant d'uns 3 centímetres que manipulava els sensors electromagnètics del tacògraf. Els agents van localitzar l'imant en la cinquena roda, lloc on es troba el sensor de moviment.


Comentaris

envia el comentari