Catalunya Diari

Desarticulat a Fraga un punt de venda d'èxtasi, cocaïna, speed i marihuana que distribuïa al Baix Cinca i Lleida

S'han detingut dos persones i la policia ha trobat quantitats diverses de droga, substàncies per tallar-la i també 11.175 euros
Una caixa plena de marihuana localitzada al punt de venda de droga de Fraga
Una caixa plena de marihuana localitzada al punt de venda de droga de Fraga | LleidaDiari.cat

La Guàrdia Civil ha desarticulat un punt de venda de substàncies estupefaents a Fraga que distribuïa, principalment speed i èxtasis, a la comarca del Baix Cinca (Franja de Ponent) i localitats properes arribant, fins i tot fins a la demarcació de Lleida. La policia ha detingut un home i una dona com a suposats autors d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. Els agents que van dura a terme l'operació denominada com a «Vitaminak», també van trobar més d'un quilo i mig de speed, 957 grams de substància per tallar la droga, 700 grams de marihuana, 53 grams de cocaïna i 546 pastilles d'èxtasis. En el registre domiciliari, la Guàrdia Civil també va intervenir 11.175 euros i un vehicle. La investigació va començar ara fa un any quan la policia va assabentar-se que podria existir aquest punt de venda de drogues a Fraga i es va començar a fer un rastreig.

Segons la Guàrdia Civil, el 'modus operandi' per a la venda de la droga era la distribució a demanda o a petició del consumidor, de forma ràpida, per la qual cosa els compradors contactaven amb el distribuïdor i acordaven una cita imminent, seleccionant normalment el lloc d'entrega a la via pública per no aixecar sospites. Després de demanar al jutjat d'Instrucció número 1 de Fraga un auto d'entrada i registre al domicili del sospitós i també en una nau, es van poder fe el passat 9 de febrer i es van localitzar nombroses substàncies estupefaents, estris per a la manipulació, per pesar i vendre la droga, i també diners en efectiu al domicili. A la nau s'hi van trobar cocaïna i substància per a tallar la droga. Els detinguts són un home de 33 anys i una dona de 30, tots dos acusats d'un delicte contra la salut pública.

Part de la droga localitzada per la Guàrdia Civil en un punt de venda a Fraga
Part de la droga localitzada per la Guàrdia Civil en un punt de venda a Fraga | guardia civil

 

Unes mans pesant droga localitzada en un punt de venda a Fraga
Unes mans pesant droga localitzada en un punt de venda a Fraga | guardia civil

 Comentaris

envia el comentari