Catalunya Diari

Descobreixen dues festes de joves sense mascaretes ni distàncies a Lleida

Els agents van identificar les persones i van denunciar els fets per no respectar les mesures contra la Covid

Agents de la Guàrdia Urbana de Lleida amb mascareta
La Urbana va enxampar dues festes a Lleida | ACN

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar la matinada de diumenge al Passatge Pompeu de Lleida en rebre un avís d'una festa en un habitatge. Els agents van comprovar que se sentia música a un volum molt elevat i aquesta provenia d'un traster, van identificar la persona responsable, una jove de 20 anys, i la van denunciar per ocasionar molèsties al veïnat. 

Els agents van comprovar que l'interior d'aquest hi havia dotze persones més, totes elles sense mascareta i sense respectar les distàncies de seguretat. Els agents han identificat aquestes persones i els han fet als dotze les actes corresponents per no portar la mascareta i per
incompliment del confinament nocturn.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Una altra festa, en aquest cas, amb 16 persones

D'altra banda, una patrulla va anar divendres al carrer Del Roure de Lleida en rebre un avís d'una festa en un habitatge. Els agents van comprovar que se sentia música a un volum molt elevat, van identificar la persona responsable del pis, una jove de 20 anys, i la van denunciar per ocasionar molèsties al veïnat. Els agents van comprovar que l'interior del pis hi havia 16 persones més totes elles sense mascareta i sense respectar les distàncies de seguretat. Els agents han identificat aquestes persones i els han fet als 16 les actes corresponents per no portar la mascareta i per incompliment del confinament nocturn.


Comentaris

envia el comentari