Catalunya Diari

Descobreixen una plantació de marihuana en els baixos d'un edifici de Lleida

A la terrassa hi havia un assecador de cabdells de marihuana, que es podien veure des de l'edifici del costat i des del pati interior del bloc de pisos

Imatge de la marihuana intervinguda
Imatge de la marihuana intervinguda | Guàrdia Urbana

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar aquest dijous al carrer Garraf de Lleida en rebre una informació que als baixos d'un immoble hi havia una possible plantació de marihuana. Els agents es van dirigir al domicili ressenyat i es van entrevistar amb la responsable de la habitatge, a la qual van preguntar si tenia plantes de marihuana al domicili, manifestant aquesta que sí i autoritzant als agents l'entrada al domicili per la comprovació dels fets. 

Una vegada a l'interior els agents van comprovar que a la terrassa hi havia un assecador de cabdells de marihuana i que es podien veure des de l'edifici del costat i des del pati interior del bloc de pisos. A requeriment dels agents la dona va entregar voluntàriament dues bosses i un llençol amb tots els cabdells de marihuana que estaven assecant-se. Davant això, els agents van comissar els cabdells, i van iniciar les diligències judicials corresponents, així com, van fer acta per plantació i cultiu de drogues tòxiques.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari