Catalunya Diari

Un desviament per la boira provoca un accident en cadena a l'N-240

Trànsit demana extremar la precaució en la circulació amb boira

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat que, arran dels desviaments que s'estan produint a l'AP-2 per la boira espessa des de primera hora del matí, a hores d'ara se circula a través pas alternatiu a l'N-240 a Torregrossa, en el tram afectat pels desviaments, per una col·lisió en cadena entre quatre turismes. Fins al moment, Trànsit explica que hi ha retencions en un tram de sis quilòmetres en ambdós sentits

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat dues dotacions de Mossos d'Esquadra i cinc de Bombers de la Generalitat de Catalunya. El balanç del Servei d'Emergències Mèdiques és: vuit afectats, dos greus, un menys greu i cinc lleus tots a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova Lleida i nou ambulàncies activades. Davant aquesta situació, es demana extremar la precaució en la circulació amb boira.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Imatge de les ambulàncies en l'accident
Diverses dotacions dels Bombers s'hi han traslladat fins al lloc dels fets | Trànsit

La boira ha obligat a fer desviaments cap a l'N-240

Cal recordar que la boira ha obligat a fer desviaments cap a l'N-240: en sentit sud, es desvia per la sortida 7 a les Borges Blanques i, en sentit nord, es desvia per la sortida 5 a Soses. Els especialistes recomanen que, si es condueix amb boira, cal moderar la velocitat, augmentar la distància de seguretat i no avançar si no és necessari. També s'han d'utilitzar almenys els llums d'encreuament i si el vehicle en té, els llums davanters antiboira; els llums posteriors de boira només s'han d'encendre en cas de boira molt espessa perquè enlluernen.

Imatge d'un dels cotxes accidentats a l'N-240
Diversos cotxes s'han vist implicats en el sinistre | Trànsit

L'accident ha estat provocat per diversos vehicles
Alguns dels implicats en l'accident han hagut de ser traslladats fins a l'hospital | Trànsit


Comentaris

envia el comentari