Catalunya Diari

Detenen dos menors de 15 anys per robar begudes alcohòliques de la discoteca Biloba de Lleida

S'havien escapolit d'un centre de menors

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar la matinada d'aquest dissabte al carrer Ivars d'Urgell de Lleida en rebre un avís d'un responsable de la discoteca Biloba que informava que uns joves havien saltat la tanca del recinte amb intenció de robar ampolles de begudes alcohòliques. Un cop

  

Mentre un altre vigilant va aturar l'altre jove que també havia saltat la tanca i l'havien sorprès quan volia sostreure una ampolla de licor. Tot seguit, els agents van comprovar que aquests joves eren uns nois de quinze anys, nascuts al Marroc, i un d'ells constava com escapolit d'un centre de menors. Davant els fets, els agents van detenir aquests nois com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força i a un d'ells també per atemptat contra els agents.

Desallotgen la discoteca per una fuita d'àcid clorhídric d'un camió al polígon

La mateixa matinada van haver de desallotjar la discoteca Biloba de Lleida arran d'una fuita d'àcid clorhídric en un camió situat en una empresa al polígon industrial El Segre, Lleida. Passades les 4.00 hores de la matinada, es va rebre l'avís d'una fuita, que finalment va ser de 100 litres, d'àcid clorhídric a causa d'una esquerda en una cisterna de 25.000 litres. Els Bombers de la Generalitat, que van desplaçar sis dotacions (el furgó de risc químic, dos camions, un furgó de salvament i dos vehicles lleugers de coordinació i comandament), van donar suport als operaris de l'empresa per contenir la fuita, han contingut el vessament amb sepiolita i han taponat els embornals.

Després de controlar la fuita, es va procedir als transvasament que s'ha efectuat amb una motobomba de la mateixa empresa. Vuit dotacions de Mossos d'Esquadra, van participar fent els talls de trànsit i, a petició de Bombers, van procedir al desallotjament d'una discoteca amb zona a l'aire lliure i al confinament d'un restaurant obert 24 hores propers. Protecció Civil de la Generalitat va tancar l'alerta poc després de les 9.00 hores, un cop no hi havia cap risc.


Comentaris

envia el comentari