Catalunya Diari

Detenen un home disfressat de la Patrulla Canina per assetjar dues menors a Molins de Rei

El succés es va produir el dissabte passat en una fira de la localitat barcelonina
Imatge d'arxiu de la Guàrdia Urbana de Barcelona.
Imatge d'arxiu de la Guàrdia Urbana | Ajuntament de Barcelona

Un home disfressat d’un personatge de ‘La Patrulla Canina’ va ser detingut el passat dissabte, 3 de febrer, per aprofitar la seva semblança infantil per fer «tocaments» a dues nenes de només 13 anys. Els fets, així mateix, es duien a terme durant la Fira de la Candelera de Molins de Rei.

 

La Guàrdia Urbana de la ciutat de la demarcació de Barcelona, de fet, va detenir a l’home a la zona d’atraccions del Parc de la Mariona després que uns joves s’escandalitzessin i avisessin als cossos policials.

Una disfressa, el pretext de l’home

L’home detingut per la Guàrdia Urbana aprofitava la popularitat de la sèrie de televisió infantil per guanyar-se l’interès de les menors i assetjar-les.

 

Segons reporta ‘La Vanguardia’, l’home es feia fotos amb les menors i, acte seguit, demanava la caritat. Tot i això, mentre duia a terme aquests actes, l’acusat també va aprofitar per abusar de dues noies de 13 anys mentre es feien la fotografia.

 

Així mateix, segons ha indicat ‘La Veu de Molins de Rei’, els fets es van produir a un quart de vuit de la tarda del passat dissabte quan un grup de joves va avisar als agents de la Guàrdia Urbana.

 

Imatge d'una disfressa similar a la que portava el detingut
Imatge d'una disfressa similar a la que portava el detingut | Twitter

 

Finalment, els mateixos agents, just després de detenir a l’home, van atendre les persones afectades i van procedir a avisar als pares dels afectats.

 

Tenia antecedents pel mateix delicte

És una de les notícies del succés. L’home ja tenia antecedents policials per fets similars als del dissabte passat, quan va aprofitar per fer tocaments a menors d’edat mentre es feien una fotografia amb ell.

 

L’home, així mateix, ja ha passat a disposició judicial i podria sortir amb llibertat amb càrrecs a les pròximes hores.Comentaris

envia el comentari