Catalunya Diari

Detenen a Lleida un home especialitzat en furts en establiments

Aprofitava el descuit d'algun treballador o que la botiga es trobés parcialment oberta per manteniment per accedir i robar objectes de valor

Imatge arxiu detingut
Imatge arxiu detingut | Twitter (@mossos)

Els Mossos d'Esquadra van detenir divendres passat un home de 34 anys, veí de Lleida i nacionalitat espanyola, que està especialitzat en furts en establiments. Se l'acusa d'haver comès, suposadament, sis delictes de furt i la detenció és fruit d'una investigació que va començar a inicis de juliol per una sèrie de robatoris, la major part en establiments oberts al públic.

L'home aprofitava el descuit d'algun treballador o que la botiga estigués parcialment oberta per tasques de manteniment per accedir-hi i furtar diners o objectes de valor. Entre els objectes robats hi ha un ordinador portàtil, una tauleta i material electrònic valorat en prop de 5.000 euros.

  

Segons els mossos, a finals de juliol va tenir lloc el furt d'un ordinador portàtil, una tauleta i altre material electrònic, valorat en prop de 5.000 euros, d'un magatzem d'una discoteca de la ciutat de Lleida.

Va accedir a un concessionari de vehicles com si fos un client

L'autor dels fets hi hauria accedit al migdia, aprofitant algun accés obert, ja que s'hi feien tasques de manteniment i neteja. Així mateix, segons la policia el 2 de juliol el mateix detingut va accedir a un concessionari de vehicles com si fos un client i va aprofitar l'oportunitat per robar dos telèfons d'alta gamma de damunt d'una taula.

D'altra banda, els mossos també asseguren que el 8 de juliol va furtar 1.000 euros d'una agro-botiga de Lleida i el 24 de juliol va entrar en un bar i mentre la treballadora es trobava a la cuina va aprofitar per accedir a la barra per obrir la caixa i se'n va emportar prop de 500 euros. Finalment, els mossos assenyalen que el 30 de juliol va robar 950 euros d'una de les caixes registradores d'un bingo de la ciutat i apunten que aquesta setmana passada ho va tornar a intentar.

Gràcies a les descripcions, imatges i altres indicis recollits per la investigació, aquest divendres la policia el va detenir i l'home, que compta amb una trentena d'antecedents, ha passat aquest dilluns davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari