Catalunya Diari

Detingut un caporal de la Guàrdia Urbana de Lleida en l'operació contra la contractació irregular de semàfors

Els agents esperen arrestar en total 15 persones a tot l'Estat, entre empresaris i càrrecs públics

La policia espanyola ha detingut un caporal de la Guàrdia Urbana de Lleida en l'operació contra la presumpta contractació irregular d'aplicacions informàtiques per a semàfors que s'està duent a terme des de primera hora en diversos municipis de l'Estat, entre els quals també hi ha Mollet del Vallès i Tiana, segons han confirmat fonts properes a la investigació. Poc després, el caporal ha quedat en llibertat amb càrrecs. Durant la jornada, s'han fet 49 entrades i registres en diversos ajuntaments, despatxos i societats i s'han fet dinou requeriments de documentació en municipis d'almenys cinc comunitats autònomes.

En total, s'espera la detenció de quinze persones, entre els quals empresaris i càrrecs públics, que passaran a disposició del jutge de Badalona en els pròxims dies, segons fonts judicials.

  

A Catalunya, també s'han arrestat dues persones relacionades amb l'empresa Gespol de Barcelona, segons fonts properes al cas, i d'un funcionari de Mollet del Vallès, segons ha informat el mateix consistori.

Aquest matí, cinc agents de la policia s'han personat a les dependències municipals i «demanant informació i revisant l'ordinador» del caporal de la Guàrdia Urbana i ha assegurat que no disposava de més informació perquè es tracta d'un cas sota secret de sumari.

  


Comentaris

envia el comentari