Catalunya Diari

Detinguda per robar els diners de l'àvia que cuidava a l'Empordà

La policia creu que l'acusada pot haver-li robat més de 10.000 en un mes a la seva víctima
Dos vehicles de la Policia Local de Palafrugell en una imatge d'arxiu
Dos vehicles de la Policia Local de Palafrugell en una imatge d'arxiu | cedida

Una dona de 46 anys va ser detinguda el passat 26 de juliol per haver robat, presumptament, els diners de la pensió de la dona gran que tenia a càrrec a Palafrugell, a la comarca del Baix Empordà. En concret, la Policia Local va descobrir els fets quan l'acusada es trobava discutint amb una altra persona al mig del carrer. 

 

En dirigir-se fins al lloc, els agents van haver d'intervenir per calmar els ànims, i van descobrir que la detinguda portava uns 1.500 euros en efectiu a la seva bossa. La versió de l'acusada sobre la procedència dels diners va fer dubtar la policia, i és que la dona va assegurar que acabava de cobrar el sou.

 

Per aclarir-ho, els agents es van posar en contacte amb la família, i finalment van concloure que es tractava dels diners que l'àvia que tenia a càrrec guardava a casa seva. La policia creu que la detinguda podria haver-li robat més de 10.000 euros durant el darrer mes, temps que coincideix amb el que feia que treballava per ella. Després de comparèixer davant del jutge, la dona ha quedat en llibertat. 

 

Detinguts per agredir un veí de 92 anys de Manresa

Fa poc, dos joves de 18 i 19 anys, i dos menors, van ser detinguts pels Mossos d'Esquadra després d'agredir un home de 92 anys de Manresa, en intentar robar a casa seva. En concret, segons va explicar la policia, els acusats van entrar al domicili de la víctima, on uns dies abans tres d'ells ja havien robat 8.000 euros, però un veí els va veure i va alertar la policia. 

 

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra
Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra | Laia Solanellas

 

Fins al lloc es van desplaçar diversos agents, que van observar una noia a la finestra de la casa, i els altres tres joves sortint corrents del lloc. Ràpidament, els agents van interceptar la jove, van atendre la víctima, i posteriorment van detenir els altres tres.