Catalunya Diari

Detinguda per provocar un incendi en un pis de Lleida amb un home a l'interior

L'immoble es va incendiar dues vegades en només un dia

Imatge d'una dona detinguda | Mossos

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va detenir aquest dimarts a la tarda a R.A.L., de 46 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Lleida, com a presumpta autora d’un delicte d’incendi intencionat.

Arran de l’incendi ocorregut en un habitatge del carrer Riu Francolí la matinada anterior, agents d’aquesta Guàrdia Urbana van esbrinar que l’home que viu al pis afectat va refusar el dia 2 a la tarda l’allotjament ofert pels serveis municipals perquè anava a casa d’una dona, amiga seva que era R.A.L.

 

Va deixar l'home dins i va marxar

Posteriorment, a la nit, aquest home, de 68 anys, acompanyat d’aquesta dona, va tornar al pis i poc després la dona va sortir del pis deixant a l’interior l’home. Tot seguit, els veïns es van adonar del nou incendi i van donar avís als serveis d’emergència, resultant que una patrulla d’aquesta Guàrdia Urbana va poder treure aquest home de l’interior de l’habitatge en flames.

Segons va explicar l’home, la dona l’havia portat al pis per recollir uns medicaments i li havia dit que es quedaven a dormir. Per això, ell s’havia posat a dormir i més tard s’havia despertat per la calor, envoltat de flames. Segon sembla, la dona hauria provocat el foc i hauria marxat del pis. Davant aquests fets, els agents van iniciar la recerca de la dona, R.A.L. i una patrulla la va localitzar a la tarda al barri de Cappont. 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari