Catalunya Diari

Detingut per voler agredir la seva mare i germana en un pis de Lleida

També va denunciar que dos dies abans el seu germà l'havia donat diverses empentes i un cop en una cama

Dues persones han estat detingudes al Vendrell per ocupar un habitatge.
Imatge d'arxiu | Policia Municipal del Vendrell

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar dilluns al carrer Pere Cavassèquia de Lleida en rebre un avís d'una dona per un altercat al seu domicili. Un cop al lloc, la dona va denunciar als agents que el seu germà la volia agredir a ella i a la seva mare, que es trobava molt agressiu i que havia ocasionat diversos danys a l'interior del pis.

També va denunciar que dos dies abans el seu germà l'havia donat diverses empentes i un cop en una cama i va mostrar el part facultatiu de les lesions. Tot seguit, els agents van identificar el germà de la dona, que es trobava dins del domicili, com a B.G.A., de 26 anys i de nacionalitat espanyola, el qual amb una actitud molt agressiva va insultar els agents diverses vegades.

Davant l'estat en què es trobava els agents van traslladar de manera voluntària a B.G.A. a l'hospital de Santa Maria on un cop visitat pels facultatius li van donar l'alta. Tot seguit, els agents van detenir B.G.A. com a presumpte autor d'un delicte de maltractament en l'àmbit de la llar i van iniciar les diligències corresponents.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari