Catalunya Diari

Detingut per agredir la seva parella de només 18 anys a Lleida

Els agents van detenir P.R.P. com a presumpte autor d'un delicte de maltractament en l'àmbit de la llar

Imatge d'una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida
Els agents de la Guàrdia Urbana van denunciar l'home | LleidaDiari.cat

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar el passat dia 1 al carrer Alcalde Pujol de Lleida en rebre diversos avisos amb relació a un home que estava colpejant una jove. Els agents van localitzar aquesta jove, de 18 anys, al carrer Cristòfol de Boleda, la qual estava molt nerviosa i presentava algunes lesions a la cara i el cap. Aquesta jove va explicar que havia estat agredida al carrer per la seva parella.

Tot seguit, una altra patrulla va localitzar al carrer Alcalde Pujol un jove que coincidia amb la descripció donada i el van identificar com a P.R.P., de 21 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida. Davant els fets, els agents van detenir P.R.P. com a presumpte autor d'un delicte de maltractament en l'àmbit de la llar.

Avís que informava d'una dona que demanava ajuda en un habitatge

D'altra banda, aquesta matinada una patrulla ha anat a l'avinguda de les Garrigues en rebre un avís que informava d'una dona que demanava ajuda en un habitatge. Els agents han trucat al pis del qual semblava que sortien els crits i han parlat amb una jove, de 28 anys, que ha explicat als agents que havia discutit amb la seva parella i arran de la discussió l'havia agredit. Davant això, els agents han identificat l'home com a F.D.B.P., de 30 anys, nascut a Colòmbia i veí de Lleida, i l'han detingut com a presumpte autor d'un delicte de maltractament en l'àmbit de la llar.


Comentaris

envia el comentari