Catalunya Diari

Detingut per agredir la seva parella embarassada de dos mesos a Lleida

La dona va ser traslladada al CAP Prat de la Riba de la capital del Segrià

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir aquest diumenge un home de 37 anys d'haver agredit, presumptament, la seva parella, embarassada de dos mesos, en un habitatge del carrer Vallcalent de la capital del Segrià. Cap a les 17.15 hores, una patrulla del cos es va desplaçar fins al lloc després de rebre l'avís de la víctima.

Els agents van aturar el presumpte agressor mentre baixava per l'escala de l'immoble. La dona va confirmar que es tractava de la seva parella i que aquest l'havia colpejat i insultat fins l'arribada de la policia. Davant la denúncia de la víctima, els agents van detenir l'home com a presumpte autor d'un delicte de maltractament en l'àmbit de la llar. La dona va ser trasllada al CAP Prat de la Riba on va rebre assistència sanitària i va ser sotmesa a un reconeixement mèdic.

Més casos de violència masclista a Lleida durant l'estiu

La Guàrdia Urbana ha hagut d'intervenir en les darreres setmanes en altres casos de violència masclista a Lleida. Concretament, una dona es va presentar la matinada del diumenge 29 de juliol a les dependències de la Guàrdia Urbana de Lleida per denunciar a la seva parella per amenaces i agressió produïdes a l’interior del pis d’ambdós ubicat al carrer Alfred Perenya de Lleida. La dona de 35 anys, va manifestar que el passat dia 17 de juliol la seva parella l’havia amenaçat i donat cops de puny a la cara, però que no havia presentat denúncia dels fets. 

Va ser llavors el dia 29 quan, suposadament, l’havia tornat amenaçar i insultar, i tenia por que l’agredís, per aquest motiu, la dona va decidir desplaçar-se fins a la Guàrdia Urbana. Posteriorment a les 00.55 hores es va personar a les dependències la parella de la denunciant. Davant això, els agents van identificar a F.R.A., de 63 anys, nacionalitat espanyola i veí de Lleida, i el van detenir com a presumpte autor d’un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar, i van iniciar les diligències corresponents.

També durant el mes de juliol, una patrulla de la Guàrdia Urbana es va dirigir al carrer Pius XII de Lleida en rebre un avís que en un pis s'escoltaven crits d'una baralla i una dona que demanava auxili. En arribar al lloc, un home identificat com a K.E.B.C., de 25 anys i nascut a Veneçuela, va requerir els agents i va explicar que havia discutit amb la seva dona que havia sortit del pis corrent i que s'havia amagat al pis d'un veí.

Tot seguit, els agents es van personar al pis del veí i van parlar amb la dona la qual va confirmar que havien discutit però que el seu home l'havia agredit a ella i al seu fill menor agafant-los pel coll, i per tal motiu s'havia refugiat al pis del veí. Els agents van sol·licitar una ambulància i el servei sanitari va confirmar les lesions. Davant això, els agents van detenir a K.E.B.C., com a presumpte autor d'un delicte de maltractament en l'àmbit de la llar i van iniciar les diligències corresponents.


Comentaris

envia el comentari