Catalunya Diari

Detingut per amenaçar amb una arma blanca en sortir d'una discoteca a Lleida

També va robar la cartera

Uns joves van requerir una patrulla de la Guàrdia Urbana el passat dissabte a l'1.20 hores de la matinada que es trobava de servei de vigilància a l’avinguda de les Garrigues, als voltants de la discoteca. Aquests joves van denunciar que un individu els havia amenaçat amb una arma blanca i havia sostret la cartera d’un ells. Amb la descripció donada per aquests joves, es va iniciar la recerca de l’autor del robatori i poc després una patrulla que es trobava al Centre Històric va observar al carrer Boters un individu que coincidia amb la descripció donada pels joves.

 

Els agents van identificar aquest individu com a J.D.J.H., de 23 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida, i van comprovar que li constava vigent una ordre de no apropament a tres persones que tenen el domicili al mateix carrer Boters. Davant els fets, els agents van detenir J.D.J.H. com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i/o intimidació i un delicte de trencament de condemna i van iniciar les diligències corresponents.

 

Una patrulla va anar diumenge a l’avinguda d’Alacant en rebre un avís de dos individus amb actitud sospitosa en una caravana estacionada a l’altura de la cotxera dels autobusos. Un cop al lloc, els agents van observar un individu, que portava una bossa a la mà, que en veure els agents intentava marxar del lloc, i el van aturar i van comprovar que dins la bossa portava un ordinador portàtil. Alhora els agents van veure que l'autocaravana tenia una finestra trencada i oberta i van comprovar que a l’interior hi havia un individu, el qual en ser descobert va sortir per la finestra trencada. Tot seguit, els agents van identificar el primer individu com a A.S., de 33 anys, i el segon com a S.B., de 20 anys, ambdós nascuts a Algèria i sense domicili conegut. En localitzar el propietari de l'autocaravana aquest va reconèixer l’ordinador portàtil com de la seva propietat.

 

Davant els fets, els agents van detenir A.S. i S.B. com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en interior de vehicle. Els agents també van comprovar que a A.S. li constaven en vigor dos ordres de recerca i detenció d’uns jutjats de Barcelona per uns delictes de furt, la qual cosa també van fer constar a les diligències de la detenció.Comentaris

envia el comentari