Catalunya Diari

Detingut per entrar en un pis aliè a Lleida i agredir la seva inquilina

L'home va començar a llançar coses a terra i cridar, moment en què la inquilina va pujar i li va dir que marxés

Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida va anar aquest dimarts 17 de juliol fins al carrer del Parc de Lleida en rebre un avís que un home havia entrat en un pis i havia

  

agredit a una dona al seu interior.

  

  

va comprovar que a l'interior del pis hi havia un home i que immediatament sortia una dona de l'habitació demanant ajuda. 

Seguidament, segons informa la Urbana, una vegada la dona tornar a casa va veure que els amics estaven al carrer atemorits perquè havien obert la porta del pis i havia entrat un home sense permís. Per aquest motiu, van decidir sortir del domicili i deixar l'home al pis esperant l'arribada de la propietària. Va ser en aquell moment quan, segons explica la Urbana, l'home va començar a llançar coses a terra i cridar, moment en què la inquilina va pujar i li va dir que marxés. 

L'home va fer cas omís a l'inquilina

No obstant el seu avís, assegura que l'home va fer cas omís i es va abalançar contra ella produint-li lesions al coll i amenaçant-la repetidament. Davant això, els agents de la Guàrdia Urbana van identificar a I.A.C., de 31 anys i nascut a Mali, i el van detenir com a presumpte autor d'un delicte d'entrada a pis aliena, i un delicte d'amenaces, iniciant seguidament les diligències corresponents. Finalment, la Urbana va abandonar el lloc dels fets amb l'home detingut i la dona va poder tornar a entrar al seu domicili com abans del succés. 


Comentaris

envia el comentari