Catalunya Diari

Detingut un home per intentar empadronar-se a Lleida amb un passaport fals

L'agent de servei de vigilància en aquest lloc, a requeriment del treballador que l'atenia, ha revisat aquest passaport que semblava que tenia diverses manipulacions

Un individu s'ha presentat aquest dimarts a l'Oficina Municipal d'Atenció al Ciutadà, a la rambla de Ferran de Lleida, amb la intenció de sol·licitar empadronar-se i per tal de fer aquest tràmit ha presentat un passaport de Guinea. L'agent de servei de vigilància en aquest lloc, a requeriment del treballador que l'atenia, ha revisat aquest passaport que semblava que tenia diverses manipulacions.

 

En ser requerit per l'agent aquest individu, s'ha identificat amb aquest passaport com a D.S., i ha insistit en la validesa del seu passaport. Davant un possible delicte de falsedat documental o usurpació d'identitat una patrulla ha traslladat D.S. a la Comissaria del Cos Nacional de Policia on han confirmat la falsedat documental i per aquest motiu han fet efectiva la seva detenció.

 

Altres actuacions de la Urbana en els darrers dies a Lleida

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va observar la matinada del passat dissabte un turisme Ford Escort al passeig de l'Onze de Setembre de Lleida que havia sortit de la via, havia bolcat i havia ocasionat danys a una torre elèctrica, a l'altura de la rotonda amb l'avinguda de l'Albert Porqueras. Els agents van comprovar que no hi havia cap ocupant al vehicle i que aquest tenia el pont fet i diversos danys. Quan van poder informar el propietari del vehicle aquest va confirmar que li havia estat sostret.

 

D'altra banda, aquest dilluns dia 26 a les 10.50 hores del matí, una patrulla de la Urbana ha anat a la partida Vallcalent de Lleida en rebre un avís d'un vehicle que es trobava en un bancal. Els agents han comprovat que al lloc hi havia un turisme Opel Corsa que presentava un pany forçat i el pont fet.Atès que no constava denunciat com a sostret han donat avís al seu propietari el qual ha confirmat la seva sostracció del carrer Corts Catalanes on l'havia deixat estacionat. En ambdós casos, els agents han traslladat els vehicles al dipòsit municipal per custodiar-los fins que els propietaris se'n facin càrrec.Paral·lelament, el passat diumenge a les 17.00 hores de la tarda una patrulla de la Urbana va anar al carrer Riu Éssera de Lleida, al barri de Cappont, en rebre un avís d'un robatori a una dona. Un cop al lloc, els agents van trobar aquesta dona molt nerviosa que va denunciar que un individu li havia sostret la seva maleta de viatge i en fer-ho l'havia fet caure a terra.

 

Tot seguit, els agents van localitzar aquest individu dins d'un portal del mateix carrer, el qual els hi va lliurar la maleta sostreta. Els agents el van identificar com a J.K., nascut a Gàmbia, i davant els fets el van detenir com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i/o intimidació i van iniciar les diligències corresponents.Comentaris

envia el comentari