Catalunya Diari

Detingut un home a Lleida per agredir el mateix dia als seus pares i a la seva parella

També va trencar vidres i portes de l'interior del domicili

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar aquest dijous a la tarda al carrer Baró de Maials de Lleida en rebre un avís d’un ciutadà que demanava ajuda perquè el seu fill l’estava amenaçant al seu domicili. Els agents van comprovar que la porta del domicili estava oberta, van veure uns vidres trencats a l’interior i van parlar amb l’home que els havia requerit que va explicar als agents que el seu fill l’havia fet unes empentes a ell i la seva dona, els havia amenaçat i tot seguit havia trencat diversos vidres i portes de l’interior de l’habitatge, marxant del domicili familiar.

Poc després, es va rebre un altre avís d’una agressió a una dona per part de la seva parella al seu domicili situat a l’avinguda de l’Alcalde Porqueres. Un cop al lloc, la dona va explicar als agents que la seva parella l’havia amenaçat i li havia donat diverses empentes. Tot seguit, una patrulla va localitzar la parella de la dona al carrer, molt pròxim al domicili, i el va identificar com a R.P.G., de 38 anys i de nacionalitat espanyola, i va resultar que era també el fill del matrimoni que havia patit les agressions i amenaces. 

Davant la denúncia, els agents van detenir R.P.G. com a presumpte autor d’un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar, un delicte de violència de gènere i un delicte de danys i van iniciar les diligències corresponents.


Comentaris

envia el comentari