Catalunya Diari

Detingut un home a Lleida per agredir a personal sanitari d'un CAP i agents de la Urbana

També va trencar el vidré del taulell d'admissió

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar aquest diumenge al matí al carrer Bisbe Messeguer de Lleida, al centre mèdic, en rebre un avís d'una agressió al personal sanitari del servei d'urgències. Un cop al lloc, els agents van observar que diversos treballadors del centre mèdic tenien retingut un individu que semblava molt alterat.

 

En intentar intervenir els agents aquest individu, J.R.L., de 41 anys i de nacionalitat espanyola, va donar una puntada de peu a un dels agents i va continuar amb una actitud molt agressiva amb insults i amenaces al personal sanitari i als agents.

 

Els treballadors sanitaris van denunciar que J.R.L. havia donat empentes a diversos treballadors que van intentar calmar-lo però aquest va continuar amb insults i amenaces, va trencar el vidre de la porta de la zona d'admissió al centre i després va continuar agredint a un dels treballadors. Davant els fets, els agents van detenir J.R.L. com a presumpte autor d'un delicte de danys, lesions i atemptat contra els agents i van iniciar les diligències corresponents.Comentaris

envia el comentari