Catalunya Diari

Detingut un home a Lleida per agredir la seva dona i la seva filla menor d'edat

Els fets van tenir lloc la matinada del 26 de desembre

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar la matinada del dia 26 al passatge Sant Jeroni de Lleida en rebre un avís d’una baralla en un habitatge. Un cop al lloc, els agents van observar a l’interior de l’immoble, al replà de l’escala, un individu molt alterat que cridava els veïns, al qual van identificar com a J.C.I.L., de 34 anys i nascut a Colòmbia. Tot seguit, van comprovar que una dona amb el seu nadó i una filla de setze anys es trobaven al pis d’un veí, i semblava que la dona i la seva filla presentaven algunes lesions.

 

La dona va denunciar als agents que arran d’una discussió el seu home l’havia començat a agredir i la seva filla, en veure l’agressió mentre la mare portava el nadó als braços, havia intervingut per evitar-lo, però ell l’havia agredit també a ella. Tot i això, havien pogut sortir del pis i els veïns les havien ajudat intentant evitar que continués l’agressió.

 

Davant aquests fets, els agents van informar J.C.I.L. que l’havien de detenir però es va negar i va agredir els dos agents que el van haver de reduir per la força mentre oposava molta resistència. Tot seguit, els agents van detenir J.C.I.L. com a presumpte autor d’un delicte de violència de gènere, un delicte de violència en l’àmbit de la llar i un delicte d’atemptat contra els agents.

 

Altres actuacions per violència de gènere a Lleida

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar el passat mes de novembre al carrer Pallars de Lleida en rebre un avís d’una baralla a l’interior d’un habitatge amb molt soroll. Un cop al lloc, una dona ha obert la porta del pis als agents i en veure’ls els hi ha demanat ajuda perquè la seva parella l’havia agredit davant del seu fill de curta edat.

 

Els agents de la Guàrdia Urbana desplaçats fins al lloc dels fets han identificat el presumpte agressor com a D.N., de 26 anys i nascut a Romania, i davant la denúncia el van detenir com a presumpte autor d’un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar.Comentaris

envia el comentari