Catalunya Diari

Detingut un home a Lleida per amenaçar els seus veïns amb un ganivet

L'autor dels fets té 74 anys

Aquest dijous a les 21.00 hores de la nit una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar al barri de la Mariola de Lleida en rebre un avís d’una baralla en un immoble del Grup Ramiro Ledesma. Un cop al lloc, un veí va requerir els agents per denunciar que un altre veí l’havia agredit amb un ganivet, ell havia repel·lit l’agressió i li havia pogut treure el ganivet al seu agressor, moment en què aquest veí va lliurar als agents la fulla d’un ganivet de cuina.

 

Aquest veí va explicar que havia sentit el seu veí que discutia amb una altra veïna i quan es va apropar per intervenir i calmar els ànims aquest veí l’havia agredit amb un ganivet fent molts intents de clavar-li a la zona de l’abdomen fins que va forcejar amb ell, es va trencar el ganivet i ell es va poder quedar amb la fulla d'aquest, no resultant ferit, comprovant posteriorment que tenia algunes marques i contusions a l’abdomen.

 

Tot seguit, havia entrat al pis de la veïna i havia trucat per demanar ajuda. Els agents van contactar amb aquesta veïna que va confirmar aquests fets i tot seguit van identificar l’altre veí, el presumpte agressor, com a D.G.M., de 74 anys i de nacionalitat espanyola, el qual tenia algunes petites ferides en una mà. En ser requerit, D.G.M. va reconèixer que s’havia barallat amb la veïna i s’havia posat molt nerviós, sense donar cap més explicació. Els agents van trobar al lloc el mànec del ganivet trencat. Davant els fets, els agents van detenir D.G.M. com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi dolós en grau de temptativa i van iniciar les diligències corresponents.

 

Altres incidents amb ganivets a Lleida

A mitjans del mes de novembre es va presentar a les dependències de la Guàrdia Urbana de Lleida un ciutadà per denunciar que aquesta matinada un company de pis l'havia agredit, l'havia amenaçat amb un ganivet de cuina, havia trencat diverses coses dins de l'habitatge, havia entrat a la seva habitació i li havia sostret la cartera amb la seva documentació.

 

Tot seguit, una patrulla va anar al domicili, al carrer Magdalena, ha localitzat aquest individu, identificat com a A.A., de 51 anys i nascut al Marroc, i davant la denúncia el van detenir com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces i de lesions lleus i un delicte lleu de furt.

  

 

 Comentaris

envia el comentari