Catalunya Diari

Detingut un home a Lleida per donar puntades a terra a la seva parella

La noia tenia restes de sang en una mà

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va observar el passat diumenge al portal d'un immoble de l'avinguda de Prat de la Riba de Lleida un individu que estava donant puntades a peu dret a una persona que estava estesa a terra. Ràpidament els agents es van apropar al lloc cridant a l'individu perquè s'aturés i aquest ho va fer.

Tot seguit, els agents van comprovar que al terra hi havia una jove que tenia restes de sang en una mà, a la qual van acompanyar al CUAP de la mateixa av. Prat de la Riba. Aquesta jove va explicar als agents que l'home que l'havia agredit era la seva parella. Davant els fets, els agents van identificar aquest individu com a J.B.C.R., de 36 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida, i el van detenir com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere.

D'altra banda, una parella es va presentar també diumenge a les dependències d'aquesta Guàrdia Urbana i la dona molt nerviosa va dir que havia discutit amb la seva parella. Tot seguit, els agents van parlar amb aquesta dona, de 29 anys, la qual va explicar que el jove que l'acompanyava l'havia agredit. Davant això, els agents van identificar el jove com a H.H., de 22 anys, nascut al Marroc i veí de Lleida, i el van detenir com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Altres detencions per violència de gènere

Agents de la Guàrdia Urbana de Lleida van detenir a principis del mes de gener un home quan estava agredint una dona a la zona del Parc de l’Aigua després de ser alertats per una trucada. Els agents locals es van personar al carrer Margarida Xirgu, on van trobar el ciutadà, de 24 anys, agredint una noia de 18.

La https://www.paeria.es/cat/Paeria va posar en marxa els protocols per a dones maltractades per violència de gènere, que s’activen de forma immediata quan hi ha coneixement d’algun fet delictiu,  la tinent d’alcalde i regidora de Seguretat Ciutadana i de les Polítiques per al Civisme i la Igualtat, Sara Mestres. Segons va informar la Paeria, la jove anava mig despullada i va patir contusions i una mossegada al dit, i per aquest motiu va ser traslladada al Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Prat de la Riba. 

El detingut era un home d'origen uruguaià domiciliat fora de Lleida. La policia va informar que el detingut portava a l’interior del seu vehicle un parell de gossos, un d’ells de raça perillosa, que també han estat intervinguts. Per la seva part, la regidora Sara Mestres va explicar que «hem activat tots els protocols per acompanyar aquesta víctima de la violència masclista, a través dels serveis socials i psicòlegs, per tal de valorar la seva situació, poder fer un seguiment i atendre la noia de la millor manera».


Comentaris

envia el comentari