Catalunya Diari

Detingut un home a Lleida per dur 11 embolcalls amb cocaïna i més de 300 euros en bitllets

Els agents en apropar-se van veure com tenien una substància en pols sobre un cd que van llançar a terra

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va observar aquest dilluns a les 22.05 hores de la nit un turisme estacionat al carrer Alcalde Pujol, a la zona terrissa situada a l'altura dels Jardins Jaume Magre, i al seu interior dos individus amb una actitud sospitosa. Els agents en apropar-se van veure com tenien una substància en pols sobre un cd que van llançar a terra.

 

Els agents van identificar els dos ocupants del vehicle i un d'ells de manera voluntària va lliurar als agents un embolcall, amb una substància que semblava cocaïna, de la qual va dir que l'havia comprat a l'altre individu. Tot seguit, els agents van comprovar que aquest altre individu, A.P.F., de 58 anys, veí de Lleida i de nacionalitat espanyola, portava onze embolcalls amb la mateixa substància, una peça d'una substància que semblava haixix i 310 euros en bitllets fraccionats.

 

Davant els fets, els agents van detenir A.P.F. com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, van comissar la substància que presumptament era cocaïna, amb un pes de 9,58 grams, la substància que semblava haixix amb un pes de 7,59 grams i els diners i van iniciar les diligències corresponents. També van comissar la substància, l'embolcall que contenia presumptament cocaïna, que portava l'altre ocupant del vehicle i que havia lliurat als agents.Comentaris

envia el comentari