Catalunya Diari

Detenen un jove a Lleida acusat de robar i agredir dos menors

Els fets han tingut lloc la matinada d'aquest dijous

La Guàrdia Urbana de Lleida ha detingut durant la matinada d'aquest dimecres a dijous un jove menor d'edat acusat de ser el presumpte autor d'un robatori amb violència i/o intimidació que s'ha registrat a la ciutat de Lleida. Els fets han tingut lloc aquest dijous, dia 12 de juliol, al voltant de les 01.05 hores. Una patrulla de la policia local s'ha personat al carrer Salmerón cruïlla amb el carrer Valentí Almirall en rebre un avís que dos nois estaven agredint i robat a dos noies menors. En observar la presència policial, els joves han fugit corrents en direcció al carrer Pallars.

Una testimoni dels fets ha facilitat als agents la descripció física dels joves autors del robatori i ha explicat a la Guàrdia Urbana que a una de les noies li han sostret el telèfon mòbil i a l'altra ho han intentat, tot i que finalment no ho han pogut aconseguir.

Robatori d'un iPhone i agressió

Les víctimes del robatori han explicat als agents que els hi han sostret un telèfon mòbil marca iPhone, que està valorat en 720 euros, i que han patit diverses lesions provocades pels autors dels fets, originades amb un esprai de defensa pròpia.

Els agents han iniciat seguidament una cerca i captura dels joves. Una patrulla ha localitzat minuts més tard un dels joves implicats en el robatori, que coincidia amb la descripció física facilitada per la testimoni i les víctimes. Els agents han identificat al jove, qui respon a les inicials de A.K., de 17 anys, nascut a Algèria i veí de Lleida i posteriorment l'han detingut, acusat de ser l'autor d'un robatori amb violència i/o intimidació i han iniciat les diligències corresponents. Ara queda detenir l'altre jove implicat.

Posteriorment, els agents han avisat als pares de les menors, que s’han personat a les dependències per formular la denúncia pertinent.


Comentaris

envia el comentari