Catalunya Diari

Detingut a Lleida per amenaçar la seva exparella de 19 anys amb una navalla

Els taxistes que els havien traslladat van donar l'alerta la policia

GUB
Imatge d'un detingut | CatalunyaDiari.com

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar la matinada del passat diumenge al barri de Cappont de Lleida en rebre un avís d'un servei de taxis que havien sentit en una trucada d'una jove un possible maltractament.

Els agents van iniciar la recerca però no van trobar ningú. Més tard a les 6.15 hores, una patrulla va veure una parella al carrer Riu Besós però la jove va dir que no ells no tenien cap problema. A les 6.45 hores, es va rebre un avís del servei de taxis per informar que un taxista que havia portat una parella havia observat una actitud estranya del jove vers la noia.

Tot seguit, la patrulla va anar a l'establiment situat a la carretera LL-11 on els havia deixat el taxista i van observar que la parella era la mateixa amb la qual havien parlat al barri de Cappont feia poc. 

 

Una ordre de no apropament vers la jove

Tot seguit, els agents van identificar el jove com a R.H.R.F., de 28 anys, nascut a la República Dominicana i veí de Lleida, i van comprovar que li constava en vigor una ordre de no apropament vers la jove que l'acompanyava, una noia de 19 anys, i també una prohibició de tinença i de portar armes.

En l'escorcoll els agents van comprovar que aquest jove portava una navalla amb una fulla d'11 cm de llarg. En parlar els agents amb aquesta noia va explicar que feia temps que ell es posava en contacte amb ella i s'havien trobat en un local del qual havien marxat junts. Més tard, quan estaven al barri de Cappont i ella volia marxar ell s'havia posat violent i l'havia agredit.

Després quan anaven dins del taxi ell l'havia amenaçat dient-li que portava un ganivet. Davant els fets, els agents van detenir R.H.R.F., com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere i de trencament de condemna.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari