Catalunya Diari

Detingut a Lleida per amenaçar i insultar la seva mare de 74 anys

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir diverses persones aquest passat cap de setmana per violència de gènere

Imatge d'una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida
Els agents de la Guàrdia Urbana van denunciar l'home | LleidaDiari.cat

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar al barri de la Bordeta el passat divendres en rebre un avís d'una baralla en un domicili. Un cop al lloc, els agents van sentir crits d'un home el qual després els hi va obrir la porta. Els agents el van identificar com a P.C.G., de 48 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida.

Tot seguit, van parlar amb la seva mare, de 74 anys, que es trobava a l'interior del pis, la qual va explicar que el seu fill l'havia insultat i amenaçat, que ho feia habitualment i que la convivència era molt dolenta. Davant els fets, els agents van detenir P.C.G. com a presumpte autor

  

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Altres casos de violèncie de gènere durant el cap de setmana a Lleida

Paral·lelament, el divendres a les 20.00 hores, una patrulla va anar al carrer Joan Baget en rebre un avís d'una baralla en un domicili. Un cop al lloc, una dona va denunciar als agents que la seva exparella l'havia agredit i amenaçat de mort arran d'una discussió al domicili, on ella li havia permès entrar tot i que té en vigor una ordre de no apropament vers ella. Atès que aquest home havia marxat, els agents van iniciar la recerca però no el van poder localitzar.

En aquest sentit, aquest passat diumenge dia 21 a les 20.00 hores, una patrulla que realitzava servei de vigilància a la plaça de Ricard Viñes va veure un individu que coincidia amb la descripció de la exparella de la dona denunciant. Tot seguit, el van aturar i el van identificar com a G.F.H., de 46 anys, nascut a Romania i veí de Lleida, i van comprovar que li constava en vigor una ordre de no apropament vers la dona. Davant la denúncia el van detenir com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere i un delicte de trencament de condemna.

Tanmateix, el dissabte a les 22.10 hores, una patrulla va anar al barri de Llívia en rebre un avís d'una baralla en un domicili. Un cop al lloc, els agents van identificar una dona en aquest habitatge com a S.T.C., de 31 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Lleida, i mentre parlaven amb ella van sentir una altra dona plorant a l'interior del domicili. En ser requerida va sortir aquesta dona que va explicar que S.T.C. era la seva parella però es volia separar i que feia uns dies que no la deixava relacionar-se amb la família i amics, no la deixava sortir de casa i per això havien discutit i l'havia amenaçat de mort. Davant la denúncia els agents van detenir S.T.C. com a presumpta autora d'un delicte de maltractament en l'àmbit de la llar i van iniciar les diligències

  

Amenaces amb un ganivet

Finalment, aquesta passada nit una patrulla ha anat al carrer Germans Izquierdo en rebre

  

arma blanca

Els agents van trobar pròxim al lloc una rasqueta metàl·lica que probablement era l'estri que portava E.A.C.S.. Tot seguit, davant la denúncia, els agents el van detenir com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere.


Comentaris

envia el comentari