Catalunya Diari

Detingut a Lleida per trencar el vidre d'un portal amb un totxo i arrencar l'intèrfon

Va manifestar que havia produït els danys perquè una veïna de l'immoble no li havia obert la porta

Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida va anar aquest dijous a les 13.05 hores del migdia al carrer Rambla Ferran de la capital del Segrià en rebre un avís d'un agent que efectuava servei de

  

 van comprovar que hi havia un totxo a terra amb el qual va trencar el vidre de la porta de l'immoble i que estava arrancat l'intèrfon. va manifestar que havia produït els danys perquè una veïna de l'immoble no li havia obert la porta. 

Un altre detingut aquesta setmana a Lleida

Aquesta mateixa setmana, la Guàrdia Urbana de Lleida va detenir un jove per entrar a la força en un pis aliè. Els fets van tenir lloc al carrer del Parc de Lleida quan la Urbana va rebre un avís que un home havia entrat en un pis i havia agredit a una dona al seu interior. Va comprovar que a l'interior del pis hi havia un home i que immediatament sortia una dona de l'habitació demanant ajuda. 

Seguidament, segons informa la Urbana, una vegada la dona tornar a casa va veure que els amics estaven al carrer atemorits perquè havien obert la porta del pis i havia entrat un home sense permís. Per aquest motiu, van decidir sortir del domicili i deixar l'home al pis esperant l'arribada de la propietària. Va ser en aquell moment quan, segons explica la Urbana, l'home va començar a llançar coses a terra i cridar, moment en què la inquilina va pujar i li va dir que marxés.


Comentaris

envia el comentari