Catalunya Diari

Detingut un altre menor a Lleida per robar-li el mòbil a una dona

El jove s'hauria escapolit d'un centre de menors

Imatge d'arxiu | Cedida

Una dona va requerir aquest dilluns a les 13.245 hores del migdia una patrulla de la Guàrdia Urbana al carrer Governador Montcada de Lleida per explicar-lis que aquell matí un jove li havia sostret el seu telèfon mòbil i que l'acabava de veure en un lloc pròxim. 

Tot seguit, els agents van aturar el jove que els assenyalava aquesta dona i van comprovar que era un noi de disset anys i nascut al Marroc, el qual constava com a escapolit d'un centre de menors. Davant la denúncia de la dona els agents van detenir aquest jove com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i/o intimidació.

D'altra banda, la passada nit una patrulla de la Urbana que realitzava servei de vigilància al Centre Històric de Lleida ha aturat dos individus al carrer Boters amb motiu de fer un control de documentació. Els agents han comprovat que un d'aquests individus, identificat com a O.B., de 20 anys, nascut a Algèria i sense domicili conegut, li constava en vigor una ordre de recerca i detenció d'un jutjat d'una població de Barcelona.

En l'escorcoll els agents han comprovat que portava a sobre vuit bossetes amb una substància vegetal que presumptament era marihuana. Els agents han comissat la substància i han fet les diligències corresponents per tinença de substàncies estupefaents. En compliment de l'ordre judicial, tot seguit, els agents han detingut O.B. i han iniciat les diligències corresponents.

Detinguts per robar-li el mòbil a una noia a Lleida

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va observar la matinada de divendres a dissabte tres joves al carrer Lluís Companys de Lleida un dels quals en veure el vehicle policial va llançar un objecte sota un vehicle i continuaven tots en direcció a l'avinguda Catalunya. Els agents van aturar aquests joves i els van identificar com a A.Y., de vint anys, N.A.A., de dinou anys, i un noi de disset anys, tots tres nascuts al Marroc. Tot seguit, van recuperar l'objecte que havia llançat el noi de disset anys que va resultar ser un telèfon mòbil. Els agents van comprovar que feia una estona s'havia produït el robatori amb violència i/o intimidació d'un telèfon mòbil de la mateixa marca i model a la rambla d'Aragó.

En aquest lloc, una patrulla dels Cos dels Mossos d'Esquadra es trobava amb la víctima del robatori, la qual va explicar que els joves li havien donat una empenta, li havien sostret el mòbil i ella havia caigut a terra fent-se algunes lesions lleus. Aquesta jove tot seguit, va reconèixer el mòbil recuperat com a seu. Davant això, els agents van detenir aquests tres joves com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i/o intimidació. Els agents també van comprovar que el noi de disset anys constava com a escapolit d'un centre de menors.


Comentaris

envia el comentari