Catalunya Diari

Detingut un menor per robar dues ampolles de whisky d'una botiga de Lleida

Va ocasionar contusions al treballador del supermercat

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar aquest dilluns a les 20.30 hores del vespre al carrer Unió de Lleida en rebre un avís d'un robatori en un supermercat. Un cop al lloc, els agents van observar que el vigilant de seguretat de l'establiment tenia retingut un jove.

Aquest vigilant va denunciar als agents que el noi havia intentat furtar dues ampolles de whisky i en aturar-lo aquest noi l'havia agredit ocasionant-li algunes contusions. Els agents van identificar aquest noi, de 17 anys i nascut al Marroc, i davant els fets el van detenir com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i/o intimidació i van iniciar les diligències corresponents.

 

Altres incidents amb actuacions de la Guàrdia Urbana de Lleida 

Una patrulla de la Guàrdia Urbana que realitzava la matinada de diumenge un servei de vigilància a l'avinguda de les Garrigues de Lleida, va observar un jove a l'avinguda d'Alacant, a l'altura del carrer Alfons II, que es trobava al costat d'un vehicle amb una actitud de vigilància. En apropar-se els agents al lloc van observar que a l'interior del vehicle hi havia un altre jove. Aquests joves en adonar-se de la presència policial van sortir corrents tot i que al moment van aturar un d'ells, un noi de disset anys i nascut al Marroc, que és el que feia la vigilància. Alhora es va iniciar la persecució de l'altre jove per diversos carrers fins que el van poder aturar a l'avinguda de les Garrigues, tot i que va oferir resistència a la detenció.

Els agents van identificar aquest jove com a M.S., de divuit anys, nascut al Marroc i veí de Lleida, i van observar que a la mà portava un clauer i un ambientador de vehicle, objectes que posteriorment el propietari del vehicle va reconèixer com a seus. Tot seguit, també van comprovar que el vehicle, estacionat a l'avinguda Alacant, tenia un vidre trencat i l'interior tot regirat, amb una pedra al seient. Davant els fets, els agents van detenir M.S. i el noi de disset anys, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força en interior de vehicle i van iniciar les diligències corresponents.

D'altra banda, divendres passat a les 17.05 hores de la tarda una patrulla de la Guàrdia Urbana va observar un individu a la plaça Cervantes de Lleida que en veure els agents marxava en direcció al carrer Joan Baiget per tal d'evitar-los. Aquests van aturar l'individu, de 36 anys i nascut a Mali, i van comprovar que portava a sobre dos telèfons mòbils. Tot seguit, van comprovar que un d'aquests telèfons constava com a sostret. Davant això, els agents van iniciar les diligències corresponents per un delicte lleu de furt.


Comentaris

envia el comentari