Catalunya Diari

Detingut un atleta dels Jocs per una presumpta agressió sexual

L'atleta, que forma part de la delegació turca, ha estat denunciat a Salou

Pels volts de les dues del migdia d'avui dimecres, 27 de juny, s'ha fet pública la detenció d'un atleta turc dels Jocs Mediterranis de Tarragona 2018. L'esportista ha estat denunciat per una presumpta agressió sexual a la platja de Salou.

La víctima, una jove britànica

Segons ha informat el Diari de Tarragona, una jove britànica va denunciar l'agressió i va explicar que, durant la matinada d'avui dimecres, 27 de juny, va ser violada per part d'un atleta turc que participa en la disciplina d'halterofília dels Jocs Mediterranis.

 

Al voltant de les cinc de la matinada, la víctima i l'agressor es trobaven a la platja de Llevant, al municipi de Salou i encara no se sap si hi eren sols, o si hi havia més gent.

 

 

 

Avís i hospitalització

Posteriorment, tal com explica el diari tarragoní, la Policia Local de Salou va rebre un avís, on els informaven que hi havia hagut una agressió sexual a la sorra. Immediatament, diversos agents van desplaçar-se a la zona costanera i van poder parlar amb la víctima, que va ser traslladada al servei d'urgències de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. Segons les primeres informacions, un metge forense també va acudir a l'hospital tarragoní.

 

D'altra banda, els agents de la policia local van començar a recopilar diverses informacions i, ja cap a trenc d'alba, van poder detenir el sospitós, un atleta turc d'uns 25 anys.

 

El cas, per la seva part, ha passat a mans de la Unitat d'Investigació dels Mossos d'Esquadra del Tarragonès, i el Jutjat d'Instrucció número 4 de Tarragona ha obert diligències prèvies.Comentaris

envia el comentari